Wollen longies weer op voorraad

Ik had het beloofd: veel tralalala als de wollen longies weer binnenkwamen. Awel, na maanden wachten: 't is zover. We hebben terug lange wollen overbroekjes en dat in 5 maten en 4 kleuren. http://kleinspook.be/mam-wollen-longies. Later deze maand komt er naast de amandel-bruine, blauwe, golden bee en paars ook nog zilvergrijs bij. 

Deze wollen longies zijn van MaM, het finse bedrijf Mamidea in hun lijn ManyMonths. Omdat je deze ecologische producten vele maanden kan gebruiken. Je moet dus minder snel een nieuwe maat voor je kleintje kopen.

Waarom zijn we er zo zot van, van deze longies? Omdat ze zo mooi zijn, zo écht. Goed gemaakt en afgewerkt en heerlijk handig. Het is een wollen overbroekje met lange pijpjes en een hele hoge romp. Daar hoef je geen gewone broek meer over. Het is overbroekje en broek in één. Maar door de hoge romp hoeft er ook geen body meer over. 

Maar ook als je ze niet als overbroekje gebruikt, zijn ze heerlijk. En ik hoor dat ze ook bij BZC (BabyZindelijkheidsCommunicatie) een toppertje zijn. Hier lees je meer over BZC: http://kleinspook.be/article/wat-is-bzc-babyzindelijkheidscommunicatie

Plaats uw commentaar