Welkom Sofie, onze eerste online consulente

Consulent Klein Spook Sofie De MiddelaerWe hebben al een paar heel fijne consulenten bij Klein Spook. En sinds kort is daar ook Sofie De Middelaer bij. Sofie is mama van Ella (°2018) en de schrijfster van de blog Tussen dromen en leven. Zijn zal online - via filmpjes en sociale media - jonge mama's en papa's helpen bij hun vragen over wasbare luiers.

Waarom duurzaam? Omdat ik vind dat alle beetjes helpen. Perfect duurzaam leven hoeft niet het doel te zijn, dat lukt mij ook niet. Maar als we iets kunnen bijdragen, waarom niet? Ik deel mijn eigen groene zoektocht op mijn blog, Tussen dromen en leven, en dat is meteen een enorme motivator om telkens een stapje verder te gaan. En tegelijk drempels te verlagen. 
 
Wanneer gestart met wasbaar en welke luiers gebruik je? Toen mijn dochter 10 dagen oud was kreeg ze haar eerste wasbare luiertje aan. Zo schattig! We zijn gestart met het tweedelig voorgevormde systeem en dat gebruiken we nog steeds. 
 
Waarom consulente bij Klein Spook? Omdat ik na acht maanden fulltime gebruik echt heel enthousiast blijf over wasbaar luieren en zo mijn ervaringen met nog meer mensen kan delen. Spread the love!
 
 
Hier vind je de lijst van al onze consulenten: https://kleinspook.be/kan-ik-een-consulent-van-klein-spook-ontmoeten
Plaats uw commentaar