Subsidie wasbare luiers van Stad Gent voor huurpakketten

Huurpakket Klein Spook - subsidie wasbare luiers Stad GentSinds 1 januari 2021 krijgen Gentenaars een subsidie van €85 voor het huren van wasbare luiers. Vroeger was dat een subsidie van €100 per kind voor de aankoop van luiers, met een maximum van €250 per gezin. Een jammere afzwakking van de subsidies. Maar het is beter dan niets: je kan als jonge ouder gratis kennismaken met wasbare luiers. Als Gentse webshop vinden we dat heel belangrijk.

Luiers huren bij Klein Spook

Dit pakket op de foto hiernaast is ons nieuwste huurpakket. 24 luiers, 6 overbroekjes, nog wat inleggers, inlegvlies, wasmiddel, wasbare billendoekjes en een wetbag. Voor 85 euro mag je deze 4 weken testen en gebruiken.  

En als je in Gent woont, kan je het huurgeld volledig terugkrijgen via de subsidie van de Stad Gent

We hebben 3 pakketten:

  • Small: pakket geschikt van de geboorte tot 6 maand.
  • Medium: pakket geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 maanden.
  • Large: pakket geschikt voor kinderen ouder dan een jaar.

Ieder pakket bevat luiers voor 24 verversbeurten en is samengesteld uit een breed gamma aan luiers, inleggers, overbroekjes,… zodat je kennis maakt met de verschillende luiersystemen en merken, en een beeld kan vormen van welke luiers jou het beste liggen. Dit pakket is nieuw minimum 488 euro waard.

Daarnaast zijn er ook nog kleinere huurpakketten met enkel nachtluiers. Voor de flinke bedplassers. 

Hier lees je alle info van Stad Gent over de subsidies van wasbare luiers: https://stad.gent/nl/groen-milieu/afval-sorteren-en-recycleren/wasbare-luiers-subsidie

 

Plaats uw commentaar