Product beoordelingen voor Lulu Nature Lulu dodo

Schrijf uw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Huidige beoordelingen
Lulu Dodo
Zéér fijne nachtluier die ik gebruik bij mijn zoontje van 3,5 die een grote nachtplasser is. Ik boost deze wel extra bij met een flip inlegger biokatoen nacht. Het is een dik pak maar het zoontje vindt dit niet erg en zelfs grappig als hij in de spiegel kijkt naar zijn dikke poep. Deze droogt ook zeer snel na het wassen.
stephanie | 15/11/2016 12:52
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (2/0)
Een nachtluier voor lange en droge nachten!
Fijne nachtluier, die samen met een wolbroekje de ideale combinatie is om droge nachten te verzekeren bij een 20 maanden oude buikslaper die veel plast in één keer. Deze luier blijft vrij zacht ook na het wassen. De fleece-laag aan de binnenkant zorgt voor een drooggevoel aan de billetjes. Niet meer wakker worden van een koude natte luier dus! Ik gebruik een nachtinlegger van close pop-in als extra inlegger. Het enige minpuntje zijn misschien de drukknopjes. Persoonlijk vind ik klittenband makkelijker aan te passen aan de taille van het kind. Al kan een peuter dan weer klittenband losprutsen, wat zeker niet lukt met de drukknopjes.
Marieke | 12/01/2017 13:43
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Lulu nature nachtluier
Zeer tevreden van deze nachtluier! Voor mijn dochter werden de bamboozles al snel te weinig absorberend voor 's nachts. Met deze nachtluier van lulu nature hebben we nog geen lekken gehad. Nadeel is dat het nogal een dikke pak aan de poep is, zeker toen m'n dochter nog maar 5 maand was. Ondertussen is ze 8 maanden oud en valt de luier al veel beter. Groot voordeel is dat je de luier makkelijk kan boosten onder de fleecelaag. Wij combineren met lulu nature boxer overbroekje.
Astrid | 21/02/2017 20:01
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Getest via nachthuurpakket!
Dit was onze favoriete luier van het huurpakket. We vinden het een comfortabel, zacht pakje, kan je zoveel bijboosten als je wilt. Een fleece inlegger hoeft niet want de binnenkant van deze luier is zo zacht! De luier is makkelijk van grootte te verstellen door de voorkant naar buiten om te vouwen. Zo heb je 2 maatjes. Voor dochter van 8 maand zat het kleine maatje super goed! En we kunnen deze ook gebruiken in combinatie met de overbroekjes die we sowieso al thuis hebben en gebruiken voor ‘s nachts.
Elke | 25/04/2017 20:19
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
huurpakket
De grote luier is mijn favoriet uit het huurpakket nachtluiers. Deze zal goed kunnen meegroeien tot dat hij 's nachts ook zinnelijk is. Het is geen te dik pakket.
Jasmin | 9/05/2017 22:21
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Top!
Zeer fijne nachtluiers! Ze kunnen heel wat nattigheid aan maar blijven lekker droog aanvoelen aan de billetjes! En door het pocket systeem kan je er zo veel of zo weinig inleggers instoppen als je wil.
Ze drogen vrij traag aan de waslijn, dus 5 nachtluiers zijn geen overbodige luxe.
Charlotte | 23/08/2017 13:42
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
begonnen op 4,5m met de smal
Afgelopen nacht voor de eerste keer de Lulu nachtluier bamboe smal gebruikt voor mijn dochtertje van 4,5m oud (6.3kg). Absorbeert zeer goed, een droge nacht gehad in combinatie met het bummis optrekbroekje maat M. Ze had duidelijk geen last van de volle natte luier. Ik heb hem niet moeten verkleinen, hij past mooi aan.  Tot nu toe zeer tevre, hopelijk gaat hij effectief mee tot ze 15 kg weegt.
Dafne | 11/06/2018 12:24
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Prima luier
Nog steeds zeer tevreden over deze nachtluier, al twijfel ik of ik er nog zou kopen aangezien hij nu al 6,5 kg) volledig verzadigd is smorgens. De anavy nachtluier kan duidelijk zonder inlegger veel meer hebben.
Dafne | 29/06/2018 16:51
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Zeer goede nachtluier
Ik kocht deze nachtluier voor mijn zonen van 2,5j (11kg) en 6j (22kg).
Bij de jongste gaat de meegeleverde inlegger eruit en wordt die vervangen door een Anavy trifold.
Bij de oudste wordt de meegeleverd inlegger gecombineerd met de Anavy trifold.
De luier is perfect op maat instelbaar door de knoopjes.
De binnenkant is superzachte fleece wat mijn oudste deed uitroepen "oooh, zo zacht" toen hij deze de eerste keer aandeed.
Ik combineer deze nachtluiers met pul broekjes popowrap (L voor de jongste, XL voor de oudste). Nog nooit lekken gehad.
Nele | 8/08/2019 13:26
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)