Product beoordelingen voor Disana wollen overbroekje

Schrijf uw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Huidige beoordelingen
Natuurlijk eenvoudig!
De wollen overbroekjes nemen iets meer tijd in beslag, omdat je ze niet zomaar mee in de wasmachine kan doen, je moet ze apart wassen met de hand en dan opnieuw lanoliseren. Eens je er mee weg bent, kijk je nog nauwelijks op de moeite. Ik heb steeds alles klaarstaan en dan is het eigenlijk nog snel gebeurd. Ik vind het de moeite waard omdat het zo een mooi en natuurlijk product is. De wol prikt ook helemaal niet, maar is juist lekker zacht. En de prijs valt ook best mee. Ik gebruik ze in combinatie met de strikluiers en vind deze combi geweldig: enkel natuurlijke materialen! Juist opletten in de draagdoek: als je van plan bent om heel vaak of lang te dragen (bijv. bij een wandeling of zo), kies je beter voor een andere luier. Door de constante druk op de billetjes, krijg je wel eens een lek.
Verena | 11/08/2014 21:57
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (2/0)
Verrassend gemakkelijk
Ik was eerst skeptisch tegenover het gebruik van wolbroekjes. Maar wat zijn ze gemakkelijk! Mijn kindje heeft ze graag aan en het is goed voor haar billetjes, lekker ademend. Omdat ik niet veel wolbroekjes heb, (her)gebruik ik ze wel enkel bij het slapen. Het lanoliseren was eerst iets wat me tegenhield om tot wolbroekjes over te gaan, maar ik ben blij dat ik uiteindelijk wel de stap gezet heb!
Evelien | 10/02/2016 17:44
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Vrolijk en goed waterdicht, ideaal 's nachts
Lekker zachte wol. Mooie, vrolijke kleuren. Zelfs bij langdurig draagdoekzitten nog goed waterdicht, alhoewel dat waarschijnlijk iets minder het geval was toen de broekjes nog splinternieuw waren.
De broekjes vervilten wel vrij snel. Dat maakt ze wat stugger en minder flexibel, maar anderzijds worden ze er nog beter waterdicht door.
Bij onze pasgeborenen gebruikten we enkel wolbroekjes omdat die zo zacht zijn en nergens knellende elastieken hebben. Bij kleine kindjes zijn de broekjes verhoudingsgewijs dikker dan bij grotere kinderen, waardoor we het bij kleintjes moeilijk vinden om er nog een broek over aan te trekken. Die laten we dan ook meestal achterwege, en vervangen we door lange kousen of beenwarmers.
De pijpjes vangen eventuele overlopen van de luier op, zodat je enkel het broekje moet wassen.
We vinden dit de beste nacht-overbroekjes omdat de broek wat vocht kan bufferen als de luier vol is, waar pul-overbroekjes al direct overlopen en natte lakens te geven.
Sarah | 2/12/2016 0:42
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Makkelijk en echt wel lekvrij!
Ik ben zeer tevreden over deze wolbroekjes. Hier was het echt een oplossing (in combinatie met de juiste nachtluier) voor een 20 maanden oude buikslaper die ’s nachts grote plassen deed, met regelmatig natte slaapzakken tot gevolg. Het lanoliseren lijkt veel werk, maar dit is het absoluut niet! Het zou je niet mogen tegenhouden om de overstap te wagen.
Ik was de wolbroekjes steeds met de hand en heb nog niet gemerkt dat ze gekrompen zijn. Wij hebben er twee, aangezien de broekjes wel enige tijd vragen om te drogen na het wassen en lanoliseren. Zo hebben we er zeker iedere nacht één ter beschikking.
Mijn ‘klein spook’ doet ze graag aan en ze kriebelen absoluut niet. Daarnaast zijn ze in diverse vrolijke kleurtjes te koop, mooi meegenomen, want het oog wil ook wat!
Marieke | 12/01/2017 13:31
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Perfect voor 's nachts, ook bij grotere kindjes
Mijn ontdekking van het grote nachtluier huurpakket! Zoontje van bijna 3 jaar met stevige billen is 's nachts nog niet zindelijk. Hij is uit zijn bamboozles maat 2 gegroeid en ik was dus op zoek naar de ideale combinatie van luier   overbroekje. Dit overbroekje is perfect! Geen lekkages meer aan buik en billen, zit prima qua pasvorm en is bovendien lekker comfortabel en zacht voor zoonlief.
Marjolijn | 11/04/2017 12:45
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
eenvoudig, mooi en efficiënt
Ik ben super blij met deze wolbroekjes! Ik vind het fijn dat ze volledig natuurlijk zijn en ook goed ademen. En wat heerlijk dat ze zelfreinigend zijn en je ze dus niet zo vaak moet wassen.
De zweetbilletjes die mijn dochter soms heeft met PUL overbroekjes zijn zelfs op de warmste dagen uitgebleven met de wollen overbroekjes. Daarom gebruik ik ze ook zo graag 's nachts, ik vind het een fijn idee dat haar billetjes lekker kunnen ademen!

De broekjes zien er ook nog eens heel mooi uit! Ze worden wel vrij snel 'pillig' vind ik, maar dat hoort bij het materiaal.
Charlotte | 23/08/2017 13:52
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Het lijkt wel magie!
Zo’n wolbroekje, ik zag dat in eerste instantie niet zitten. Leek me veel gedoe en kon me niet inbeelden dat het echt droog zou houden. Maar het tegendeel is waar: het is een zalig ding! Onze veelplasser is altijd droog! En met een spartelend kindje is zo’n broekje zo aan, zit altijd goed en het maakt niet uit hoe hij slaapt, op zijn rug of buikje hij blijft droog! Het wassen en lanoliseren is erg weinig werk want zo’n wolbroekje lijkt wel eindeloos mee te gaan! Wij doen makkelijk drie tot vier weken met 1 wolbroek!
Stien | 24/04/2018 14:15
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Lekvrij-garantie
Mijn vriend noemt het de woodstock broek. Het ziet er wel superschattig uit. Ik had zelf nooit gedacht dat ik hiervoor overstag zou gaan, maar ik vind deze broekjes dé oplossing voor 's nachts. Nog nooit lekken gehad, zalig gewoon. En wassen en lanoliseren is ook het werk niet. Alleen wel lang (2dagen) wachten tot ze droog zijn...
Sien | 13/09/2018 23:45
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
tevreden
Zeer tevreden van de wolbroek en mooie kleurtjes, in het begin wat werk en aanpassen als je gewone overbroekjes gewend bent. Maar eens goed gelanoliseerd en je begrijpt hoe hij werkt (luchten na gebruik), lang plezier aan en minder overbroekjes te wassen. Enige lastige dingen eraan vind ik dat je hem moeilijk overdag kan gebruiken in de winter (te dik om nog een broek erboven te krijgen) en dat het ingewikkelder is om uit te leggen aan een crèche hoe de wolbroek werkt. Voor thuis, in de zomer en voor de nacht vind ik het ideaal en gebruik ik de wolbroek heel graag.
Lidewei | 7/07/2019 13:19
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Fijn broekje, maar toch liever een ander
Na een eerste test hebben we 2 wolbroekjes aangeschaft in dezelfde maat. Na een paar maanden was het ene echter te klein geworden, nochtans telkens koud gewassen, dus ik begrijp het niet goed. Jammer wel, want het zijn op zich toffe broekjes en het lanoliseren is wel eenvoudiger dan ik op voorhand had gedacht. Door het risico op krimpen (en soms veel tijd nodig om te drogen) ga ik toch eerder weer voor PUL-broekjes. Net zo gemakkelijk, maar helemaal geen werk aan ;-)
Eline | 27/08/2019 15:52
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)