Product beoordelingen voor Cheeky Wipes maxi kit

Schrijf uw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Huidige beoordelingen
Handig, maar te maxi voor ons
Onze eerste aankoop ooit binnen het wasbare verhaal en bij Klein Spook en dubbel tevreden!
Al gebruiken we de kit niet zoals oorspronkelijk bedoeld:
- vuile doekjes gaan meteen de luieremmer in
- op uitstap gebruiken we de cheeky wipes niet
- de katoenen doekjes wachten droog op hun gebruik; we gebruiken toiletwater voor de billetjes ipv de olie
- de olie vinden we perfect om de vuilbak met inlegvliesjes van een beter geurtje te voorzien
Dus aanstaande kopers, denk 2x na hoe je de luierwissel gaat aanpakken zodat sommige onderdelen niet werkloos raken. Maar zeker een goede investering (duurzaam, eco en volledig terugverdiend) en vooral heel blij dat we hier door zelf kunnen kiezen wat er aan de kindjes hun billen komt, zowel wat betreft textiel als verzorgingsproducten.
Mira | 19/10/2015 14:05
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Handig! Aanrader!
Dit is een handig systeem, niet veel extra werk en toch grote besparing! Maxipakket is interessant zodat je ook de 'onderwegzakjes' hebt. Indien je luieremmer hebt is de grote doos voor de vuile Cheeky wipes misschien overbodig, maar ik hou de luiers en de Cheeky wipes momenteel toch gescheiden. Wasnetjes die er goed inpassen zijn handig!
Ik kocht katoenen witte doekjes voor de billen en gekleurde om de mond af te kuisen. Kan dus ook goed gebruikt worden voor vuile mond en handen.
Livy | 5/01/2016 19:58
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Ideaal!
Zeer compleet en heel gemakkelijk om te gebruiken op stap en thuis!
De twee boxen zijn ook zeer handig voor ons omdat we geen water hebben naast onze verzorging tafel.
Wij hebben gewone wite katoen doekjes gekocht. Ze worden elke 2-3 dagen met andere dingen mee gewassen op 60 graden met voorwas. We hebben zelf een tweede wasnet bij gekocht om de box voor vieze doekjes verder te kunnen gebruiken als de eerste deel in de was is.
Voor mij is het echt een aanrader en het kan zelf een fijn cadeau zijn!
Sophie | 30/05/2016 12:34
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
gemakkelijk
heel handig en gemakkelijk te gebruiken.
ook de zakjes voor als je weg gaat zijn gemakkelijk. er komen geen geurtjes vrij van de vieze doekjes en de zakjes lekken niet.
heel goed voor de billetjes van de baby want er zitten geen chemische producten op.
je spaart je heel wat geld en afval uit.
Carla | 28/03/2017 10:20
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Fantastisch systeem
Ik heb even getwijfeld over de investering...is het niet gemakkelijker om gewoon een washandje te gebruiken? Maar aangezien de verzorgtafel boven staat en de badkamer beneden en we graag ook mobiel zijn toch uitgeprobeerd en totaal geen spijt van....Ik geloof ook dat je de investering er uiteindelijk wel uithaalt , zeker mocht je wegwerpdoekjes als alternatief gebruiken. Belangrijker is dat deze een stuk beter voor de billetjes zijn en superhandig;  het enige dat mij een beetje stoorde was de grootte van de doos voor de vuiledoekjes als ze even groot waren geweest pasten ze mooier naast elkaar wat het praktisch iets makkelijker zou maken. Dit viel mij puur op omdat wij beperkt plaats hebben. Heerlijke geurtjes waardoor de kamer niet naar ....ruikt ^^ Ik ben zo'n fan dat ik overweeg een extra set aan te schaffen als wasbaar wc papier voor mezelf...
deborah | 6/10/2017 13:32
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Nooit meer zonder
Een van onze eerste aankopen toen we besloten om voor wasbare luiers te gaan. We gebruiken ze vooral thuis en worden samen met de luiers gewassen.
Lieselore | 12/01/2019 13:32
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Easy peasy
We hadden de box met doekjes cadeau gekregen en waren eerst niet zo enthousiast. Oké het werkt goed, maar wat een werk om op het wasrek te hangen...
Tot mijn man besefte dat als we ze nadien toch terug zouden natmaken, we ze in principe niet hoefden te laten drogen. Dus nu gewoon vanuit de wasmachine terug in de box, met wat extra water en druppeltjes olie erbij. Super eenvoudig en echt meer dan zijn geld waard nu!
Tine | 11/02/2019 14:15
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Niet enthousiast
Ik ben zelf niet zo tevreden van de cheeky wipes billendoekjes omwille van volgende redenen:
- onze zoon had direct rode billetjes van de essentiële oliën. Die zijn -zelf voor volwassenen- veel te sterk en worden niet voldoende verdund in water.
- na 1 maal gebruiken, kreeg ik de groene doos al niet meer dicht. De rubberen band van het deksel of van de doos is moeilijk terug op de doos te krijgen. Wat wel jammer is gezien de kostprijs van de maxi kit.
- billetjes zijn moeilijk schoon te maken met enkel water dus moet steeds een luiercreme extra gebruiken. Niet zo handig in gebruik dus.
Michelle | 15/03/2019 17:41
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
De Max
Onze vrienden gebruikten al langer de Cheeky Wipes, hierdoor waren we zelf snel overtuigd om bij de geboorte van ons eerste kindje ook deze wasbare billendoekjes te gebruiken.
We investeerden in twee maxi-pakketten Cheeky Wipes met de gekleurde bamboe doekjes. Om nooit in de problemen te komen met het wassen/drogen kochten we nog twee extra wasnetjes en een pakketje extra bamboe doekjes.
Iedereen is benieuwd naar die gekleurde dozen op onze verzorgingstafel en de doekjes geuren ook heerlijk. Wij vinden het een plezier om ze te gebruiken en het is echt geen werk om ze mee uit te wassen.
Karen | 16/08/2019 21:58
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)