Product beoordelingen voor MaM maandverband regular

Schrijf uw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Huidige beoordelingen
Winnaars
Ik kocht een probeerpakket om te zien welke verbanden me het beste liggen. En de winnaars bij mij voor overdag zijn deze maandverbandjes van MaM. Door het strookje achteraan blijven ze heel goed zitten, ze nemen goed op en ze zijn zacht en soepel. Onlangs kocht ik er enkele bij, met het printje 'small people'. Nu zijn mijn favoriete maandverbandjes ook nog vrolijk bovendien!
Evelien | 17/02/2016 23:18
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Prima maandverband
Met de maandverbanden van MaM heb ik de ganse dag een droog gevoel. Ze zijn zacht, absorberen goed en zijn toch heel dun.
Annelies | 14/06/2016 21:44
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Aanrader
Ik ben gewoon helemaal gelukkig met mijn MaM maandverband en het tasje. De maandverbanden nemen heel goed op en zijn goed wasbaar. Ik gebruikte pas uit nood weer plastic maandverband en dan merk je het verschil! Het verband van MaM is duurzaam, stinkt niet en ziet er ook nog eens mooi uit.
Arilinde | 30/06/2016 22:43
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Lekker zittend maandverband
Dit maandverband zit lekker, broeit ook niet omdat het van een koele katoen gemaakt is.
De pasvorm van MaM vind ik ideaal omdat MaM in mijn ogen niet heel breed verband heeft.
Froukje | 4/08/2017 21:36
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Lekker zittend maandverband
Dit maandverband zit lekker, broeit ook niet omdat het van een koele katoen gemaakt is.
De pasvorm van MaM vind ik ideaal omdat MaM in mijn ogen niet heel breed verband heeft.
Froukje | 4/08/2017 21:36
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Blijft mooi zitten
Deze verbanden zijn naar mijn gevoel iets kleiner dan deze van andere merken, maar ze blijven wel super goed zitten door het stofje dat aan de onderkant zit, waardoor dit uiteindelijk geen enkel probleem vormt.

Deze verbanden zijn heel dun, maar absorberen wel even goed.

Aangenaam gevoel tijdens het dragen.
Ellen | 9/08/2017 12:29
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Lekker zacht en mooi maandverband
De MaM Regular Watermelon Sorbet voelt lekker zacht aan, ook na wassen. Het maandverband blijft goed zitten, is op breedte in te stellen (door 2 drukknoopjes) en ziet er vrolijk uit. Ook na gebruik blijft de kleur mooi. Ik heb ze op het moment dat ik mijn review schrijf 1 maand veelvuldig in gebruik (omdat ik bloedverlies heb na mijn keizersnede)
Froukje | 23/05/2018 22:21
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Grote fan
Ik gebruik al een tijdje nog enkel maar wasbaar maandverband en heb me die keuze nog niet beklaagd, integendeel. Ik gebruik graag deze in het zwart. Ze zijn superzacht en voelen heel natuurlijk wanneer je ze draagt. Ik heb geen last meer van irritaties of jeuk. Ik ben grote fan
Stephanie | 21/08/2018 10:48
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Aanrader!
Onlangs mijn stash uitgebreid omdat het zo goed bevalt. Geen irritatie meer, broeit niet, heel dun maar toch uitstekende bescherming. Na gebruik uitspoelen onder de koude kraan en weken in zout water. In de was op 60 graden weer perfect schoon. Ik heb de print swirl, heel licht dus. Verband is iets smaller dan andere merken en daarom juist passender voor mijn maat 36. Wel een van de duurdere merken, maar de investering meer dan waard! Ik voel me comfortabeler en beter beschermd dan met wegwerp
Marcella | 6/09/2018 17:17
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)