Product beoordelingen voor Bamboolik overbroekje velcro OUD

Schrijf uw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Huidige beoordelingen
Top-overbroekje!!!
Ik heb het overbroekje nu enkele weken en ben echt superenthousiast!!
Sluit mooi aan, en heeft zachte fleecen randjes. Past goed over verschillende luiers.
Absoluut nog geen lekjes gehad en die verwacht ik ook niet meteen. :)
Ine | 15/02/2016 22:27
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Superfijne overbroekjes!
Wij gebruiken ze over de Petit Lulu luiers, de Bamboozles en en over strikluiers. Ben er super tevreden over! Geen lekken, geen striemen en ook nog leuke printjes! Ik heb er nu 6 en denk erover er nog een paar aan te schaffen... :-)
Danielle | 27/08/2016 9:43
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Leuk Overbroekje
Dit is een fijn overbroekje, maar niet mijn favoriet. Het werkt goed met de bijhorende inlegger, maar ook over andere luiers gaat het prima. Het valt voor mijn zoon van 10 weken wel nog wat groot uit. Ook al kan je het met drukknoopjes instellen, ik vind niet de maat die hem perfect past. In de kleinste maat lukt het niet (hij is niet van de magerste), maar de maat groter is meteen al te groot. Ik denk dat wanneer hij wat groter zal zijn het wel beter zal passen. Maar toch doet het zijn werk wel goed, ook de fleece randjes zijn fijn. Ik blijf het zeker gebruiken.
Sanne | 3/10/2016 17:30
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Het allerbeste overbroekje
Omdat we veel dingen doorkregen van familie en vrienden, hebben we een uitgebreid gamma aan overbroekjes kunnen testen. Voor ons was het al snel duidelijk dat de Bamboolik broekjes met kop en schouders boven de rest uitstaken. Ze geven nooit -echt nooit- lekken en sluiten zacht aan rond de billetjes door het fleece randje. De enige broekjes bij mijn weten die een dubbel lekrandje combineren met zachte afwerking (ook na veelvuldig wassen). Ze pasten ons kindje al heel snel doordat ze met drukknoopjes te verkleinen zijn.
We hebben uiteindelijk alle andere overbroekjes uit roulatie gehaald en voldoende Bambooliks bijgekocht, in totaal hebben we er nu 8. We gebruiken ze in combinatie met de heerlijk zachte Bamboozles luiers. Twee keer velcro dus, dat gaat lekker snel. Op de crèche kregen we zelfs 'complimenten', ze hadden nooit zulk een lekvrij systeem meegemaakt.
Kortom, wij zijn fan.
Marilyn | 7/12/2016 11:02
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Fan van de randjes.
Ik kocht ruim een jaar geleden 1 bamboolik omdat ik een snap-in-one wou testen.
Ik kan me volledig aansluiten bij de andere reviews hier. Vooral de gootjes en fleece randjes zijn een groot voordeel. Zelf hadden we nog liever volledig drukknop gehad, we zijn niet zo sterk in onze velcros sluiten voor de was. De inlegger zelf vonden we minder passend...
Voor onze dochter past het nog steeds, maar ik ben niet zeker dat de pasvorm voor onze zoon zou gewerkt hebben. Dus vooral uitproberen!
Mira | 12/03/2018 11:56
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Heel fijn overbroekje
Wij bestelden het overbroekje voor over de Bamboozles maat 2 bij onze 2-jarige. Sluit heel mooi aan en de Bamboozle komt door het rondlopen niet piepen. De fleece randjes blijven er ook heel mooi uitzien na het vele wassen (nochtans witte).
Liesbet | 20/06/2018 11:27
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
goed overbroekje
Goed, slank overbroekje. Weinig lekjes, alleen soms aan de velcro sluiting bij mn zoontje die een grote plasser is. Nog nooit lekjes gehad in combinatie met de inlegger, maar wel in combinatie met een strikluier. De elastiek geeft heel soms irritatie aan de billetjes. Heeft geen flapjes dus kan niet in combinatie met inleggers van milovia of flip.
Selina | 16/08/2018 10:40
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Heel makkelijk overbroekje
Toen onze zoon twee maand oud was kochten we een aantal herbruikbare luiers (totsbots bamboozle stretch) om te proberen of dit wasbaar verhaal ook bij ons paste. Na advies via Klein Spook en het lezen van de positieve commentaren over dit overbroekje bestelden we er ook zo eentje. Het gebruik ervan wijst zichzelf uit en we (zowel ikzelf, de papa als de grootouders die niet vertrouwd waren met wasbaar) schoten heel vlot uit de startblokken. Een kleine maand later nog steeds heel tevreden en geen enkel “lek” gehad :)
Hanne | 1/12/2018 13:43
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Meest lekdichte overbroekje!
Hier gebruikt naast wollen disana overbroekjes, overbroekjes van petit lulu en blumchen overbroekjes.

Als luier hebben we bamboozles, strikluiers, prefold bambooliks, bamboolik sios en oogjesluiers voor de eerste maanden.

In feite combineren deze broekjes de voordelen van petit lulu (fleece randjes) en blumchen (dubbel lekrandje).

De fleece randjes zijn minder dik en zacht dan die van petit lulu maar lekken daardoor ook niet door als je een te weinig absorberende luier gebruikt hebt ;-).
Ten opzichte van blumchen zijn ze minder lomp van model dus ook wat beter om te gebruiken in combinatie met een slanke baby en dunnere strikluier. De blumchen heeft een iets stuggere stof maar is wel beter geprijsd.

Wat mij betreft mogen de printjes wel wat fleuriger. Dat is het enigste kleine minpuntje ten opzichte van de andere twee.
En soms laten de velcros de wastabs eens los tijdens het wassen (nu ben ik wel heel kritisch).

Meest lekdichte broekje hier. Ook aan het rugje worden borstvoedings-spuitluiers netjes tegengehouden!
An | 12/05/2019 21:54
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)