Product beoordelingen voor TotsBots Bamboozle print mt 2

Schrijf uw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Huidige beoordelingen
Absolute topfavoriet!
Haaa, de bamboozles...
Mijn absolute topfavorietjes!!!
Deze doen het altijd! Superabsorbeerder, en daardoor ook geschikt als nachtluier.
Ine | 30/09/2015 21:54
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Review bamboozle
Zalige luiers!! Voor overdag heb ik meerdere systemen en merken maar voor nachtluiers zweer ik bij bamboozles! (al kunnen deze overdag natuurlijk ook) Ze zien er na 2 jaar intensief gebruik nog heel mooi uit! Absorberen supergoed. Nadeel: lange droogtijd (al is dat hier geen probleem aangezien we ze enkel snachts gebruiken) en als je zoals hier hard water hebt, moet je ze na het wassen toch even in de droogkast stoppen of even masseren om ze lekker zacht te houden (let op, we hebben echt heel hard water! )
evelien | 10/11/2015 23:30
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Top Top Top!!!
Absolute aanraders! Na 5 maanden wasbaar "luieren" nog steeds superabsorberend en handig in gebruik. Echt de Rolls Royce van het assortiment ;-)
Jill | 19/12/2015 1:19
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
TotsBots rules
Ik gebruik de Bamboozle sinds de geboorte en op een paar weekjes hardnekkige rode billen na, zeker tevreden. De droogtijd is minder, in de winter moet ik ze droogkastdrogen, maar in de zomer op een halve dag buiten en klaar is kees! Ze blijven leuk om naar te kijken en hebben mijn zoontje de bijnaam Joe Dalton opgeleverd in de crèche. Ik combineer met een optrekbroekje met fleece aan de beentjes, omdat de rekker hier altijd in zijn benen stond. Zelfde voor het vliesje, fleece omdat hij dat beter verdraagt. Een superluier !!
Dasja | 13/03/2016 13:22
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Bamboozle
Wij gebruiken wasbare luiers sinds ons dochtertje 2 maanden is. Heb een pakket witte en gekleurde streepjes Bamboozles gekocht in combinatie met nog een ander type en nog geen enkel moment spijt van deze aankoop.
De Bamboozles zijn zeer goed absorberend, sluiten mooi aan en zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn zacht en blijven dit ook na het wassen én drogen op het wasrek. De droogtijd is vrij lang op koude dagen dus een beetje planning en voldoende luiers zijn wel nodig, maar met warm weer in de zon zijn deze héél snel droog. Wij gebruiken deze in combinatie met de Rumparooz overbroekjes en nog geen enkele keer lekken gehad.

Ook in de kinderopvang gebruiken ze de Bamboozles en vinden het helemaal geen enkel probleem! Handig is dat de inlegger aan deze luier is vastgeklikt, want de losse inleggers kunnen al eens verloren geraken in de crèche.

Tot nu toe zeker onze favoriete luier! :-)
katrien | 11/05/2016 21:56
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Super!
Tja, dit product heeft zijn kwaliteit al lang bewezen... Sluit mooi aan, absorbeert goed, kortom, een aanrader!
Danielle | 27/08/2016 9:48
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
De beste luiers
Na heel wat luiers te testen, zijn we resoluut voor de Bamboozles gegaan. Qua absorptie en pasvorm beter dan al de rest! De velcro sluiting bespaart je echt tijd ten opzichte van drukknopen, en omdat de rekker aan het uiteinde van de billetjes zit, komt de luier niet snel onder het overbroekje uitpiepen (itt. bv. Petit Lulu).
Wij drogen ze op het rekje in de badkamer omdat we die toch verwarmen wanneer we thuis zijn. Zo gaat het best snel, een droogkast hebben we niet nodig.
De prints zijn niet alleen vrolijk, ze zorgen er ook voor dat er geen zichtbare verkleuring achterblijft zodat alles er schoon en fris uitziet (wat ze ook zijn :-)).
We gebruiken ze overdag en 's nachts -met een extra inlegger-, in combinatie met de Bamboolik overbroekjes. Die laatste zijn ook een absolute aanrader...  
Marilyn | 7/12/2016 11:14
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Goede kwaliteitsvolle luier!
Ik ben zeer tevreden over deze luier. Hij absorbeert overdag meer dan genoeg. Enkel 's nacht (12 uur) heb ik niet voldoende aan de bijgevoegde inlegger, maar met een extra inlegger erbij van een andere bamboozle lukt dit perfect!

Heel handig in gebruik en de luier blijft redelijk zacht na het wassen met regenwater. Indien hij wat ruwer is wrijf ik de luier wat tegen elkaar en is hij weer lekker zacht.
Silke | 27/10/2017 9:35
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)