Product beoordelingen voor TotsBots Bamboozle wit mt 2

Schrijf uw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Huidige beoordelingen
De ideale nachtluier
Ik gebruik deze vooral als nachtluier met een extra inlegger. Werkt prima! Mijn baby draagt ze 12 uur lang 's nachts. Dan zijn ze natuurlijk goed 'verzadigd', maar ik heb zelden lekken. En als ik lekken heb, ligt dat eerder aan het overbroekje. Ook overdag, met de bijgeleverde inlegger een heel goede luier. Goede pasvorm, mooi aansluitend, gemakkelijk in gebruik en goed absorberend. Als ik dan toch een minpuntje zou moeten vinden: het duurt wel even voor ze weer droog zijn na het wassen.
Verena | 11/08/2014 22:04
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Beste luier uit mijn eigen luiertest
Ik heb/had grote plassers, vele luiers hielden het echter niet droog en/of ik vond ze veel te stug of te dik. Deze bamboozle vind ik ideaal, ik stop ze zelfs in de droogkast en nog is amper slijtage aan te zien! Ze zijn lekker zacht als ze uit de droogkast komen, nemen veel op en hebben een goeie pasvorm en daardoor passen ook zowat alle overbroekjes erover, niets dan goeds te zeggen dus :-)
Evelyne | 18/01/2017 10:16
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
super luier voor s'nacht
ik gebuik deze luiers s'nacht vanaf de eerste weken van de geboorte van mijn baby. Ze draagt ze 11-13 uur lang 's zonder probleem! in de laaste weken gebruik ik een extra bamboo inlegger en petit lulu overbruikje (top!).
Sara | 24/02/2017 20:53
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
My all-time favorite!
Zaligste luiers die ik getest heb (en ja, ik heb er wel wat getest haha), ik zweer bij Bamboozle, lekker zacht, past bij verschillende kontjes en lekken niet snel.

Maw, een aanrader!
Evelyne | 3/05/2017 21:35
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Topluiers
Hoewel ik geen fan ben van de overbroekjes van TotsBots, vind ik Bamboozles de meest betrouwbare luiers die tot nu toe heb gebruikt. Zelfs zonder ingeklikte inlegger heb ik (als het overbroekje goed zit) nog nooit lakken gehad. De term superslaper is hier zeker van toepassing!
Marie | 8/02/2018 6:54
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Nachtluier
Wij gebruiken deze als nachtluier als aanvulling op de BumGenius Freetime overdag. Onze baby slaapt nog niet lang door, dus we kunnen nog niets zeggen over hoe lang de luier absorbeert, maar voorlopig geen problemen.  Lekker zachte bamboe, maar duurt wel lang om te drogen aan de lijn. Handig dat je de extra inlegger dan kan losklikken.
Ideaal in combinatie met Popowrap (M).
Annemie | 1/03/2018 17:08
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Prima nachtdieren voor peuter
Wij gebruiken deze met extra inlegger voor een peuter van 2,5 jaar. Ze plast niet elke nacht meer, maar wanneer dat wel zo is, doet deze luier perfect wat het hoort te doen. Absorbeert goed en past prima.
Danielle | 7/04/2018 4:55
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Handige super goed absorberende luiers!
Wij waren gestart met de maat1 totsbots van zodra we met onze baby uit het ziekenhuis kwamen. Nu hij tegen de 5kg weegt zijn ook de maat 2 luiers perfect. Ze absorberen supergoed (drogen alleen wel wat langzamer, maar dat is logisch) en ze blijven - tot nu toe - nog altijd mooi wit na het wassen. Nog geen lekjes (wat we tijdens langere uitstapjes waar we wegwerpluiers wel steeds hebben gehad), dus een ideale voorgevormde luier! Wij combineren met de rumparooz overbroekjes en dat werkt perfect!
Heleen | 20/04/2018 12:02
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Onze ideale nachtluier
De ideale nachtluier voor ons meisje... had ik dit maar eerder leren kennen dan had ze deze al veel vroeger aangehad.
Stefanie | 19/08/2018 17:35
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
goeie absorbeerder
Na 2 weken al heel content van, geen gedoe en makkelijk in gebruik. Geen lekken, houdt goed het vocht op en is eigenlijk ook niet te dik voor een kleintje van 1 maand.
Kim | 2/10/2018 15:27
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
superluier
Nooit problemen mee gehad.
Hilde | 16/10/2018 16:01
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Topluier (maar een beetje dik)
Ik ben nieuw in de wereld van wasbare luiers en kocht deze in combinatie met een overbroekje met Velcro. Ik vind het gemakkelijk in gebruik, met een goede absorptie. Het enige nadeel is dat het een dikke luier is. Ook het drogen duurt minimum 24u zonder droogkast. Ik wissel daarom af met Milovia broekjes en inleggers.
Joline | 10/12/2019 18:59
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Luier met een goede absorptie die lekker zacht blijft en nauw aansluit aan de billetjes
Wij zijn heel tevreden over deze voorgevormde luier. De luier blijft zacht en hier nog geen lekjes gehad. De luier zit iets dikker aan de poep maar dat nemen we er graag bij ten voordele van de goede absorptie. We hadden een aantal gekleurde tweedehands Bamboozles gekocht. Toch merk ik op dat ikzelf altijd naar de witte Bamboozles grijp. Ze lijken iets zachter te zijn. Wel hebben ze af en toe eens baat bij wat bleek van de natuurlijke zon buiten. Zij gebruiken ze in combi met de overbroekjes van Popolini en Bamboolik.
Jovita | 7/01/2020 10:21
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Simpelweg de beste
In het begin leek het tweedelige systeem mij moeilijker dan een all in one, maar niets is minder waar.
Na een week ben je er mee weg en deze luiers zijn gewoon top. Geen lekken, drogen snel, zitten goed, gewoonweg top. Wij combineren ze met de overbroekjes van flip en blümchen! Werkt perfect.
Marie | 24/04/2020 13:16
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)