Product beoordelingen voor TotsBots wasnet

Schrijf uw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Huidige beoordelingen
Losse naad
Voor een netje van 7,95 was ik wel teleurgesteld dat er al na een 5-tal keer wassen een naad begon los te komen. Volgende keer maak ik denk ik zelf een.
Gwendolyn | 28/05/2015 16:16
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (2/0)
Losse naad X2
Helaas ook hier zelfde ervaring als Gwendolyn. Naad gelost na 5tal keren wassen. Jammer.
Katrijn | 22/07/2015 15:15
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gratis vervangen
Na mijn berichtje hier heb ik wel bij mijn volgende bestelling gratis een nieuw netje toegestuurd gekregen! En met het nieuwe heb ik nog geen problemen gehad. Dankuwel Klein Spook
Gwendolyn | 24/10/2015 12:23
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
TotsBots wasnet voor eigen luieremmer
Ik heb het TotsBots wasnet in gebruik met een eigen luieremmer. Het net past goed om de rand van de emmer en toch sluit de emmer met de deksel de vieze luiers nog goed af. Al een aantal keren gewassen en geen problemen nog met naden. De luiers vallen tijdens het wassen uit het net en krijgen daardoor goed de ruimte om schoon gewassen te worden. Ik heb twee netten aangeschaft, zodat ik ze kan afwisselen.
Vivian | 18/07/2016 14:31
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Past perfect op de Totsbots luieremmer
Past perfect op de luieremmer. Na 100en keren wassen, ook op 60 graden, nooit problemen. Af en toe blijven er Cheeky wipes inzitten bij het wassen, maar die zijn dan wel proper. Van het netje kunnen we dus niks mis zeggen, al hebben we ondertussen wel een voorkeur voor losse wetbags.
Mira | 4/09/2016 13:19
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Goede kwaliteit
Ik heb het netje al verschillende keren gewassen en hier geen problemen met de naden.
De rekker bovenaan zorgt ervoor dat je deze makkelijk in de luieremmer kan ophangen en is niet afsluitbaar zodat je het netje met de vuile luiers gewoon in de wasmachine stopt en de luiers er tijdens het wassen uitvallen.
Er blijft meestal wel een billendoekje inzitten, maar deze is perfect proper gewassen.
Het enige nadeel is dat je de vuile luiers wel aanraakt als je het wasnet in de wasmachine moet duwen.
Silke | 27/10/2017 9:42
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Ook losse naad
Fantastisch netje met als enige minpunt dat de naad al loskomt na 1 keer wassen. Gelukkig is het daarbij gebleven en is deze al vele malen gewassen geweest intussen dus blijf hem gebruiken.
Aster | 9/04/2018 18:29
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Superhandig voor in de emmer , minder voor in het wassen
Het is geen slechte zak ...hij is handig voor in de emmer en je kan luiers zo makkelijk in de wasmachine plaatsen...maar hij zo tien keer beter zijn mocht je hem kunnen sluiten zoals de waszakjes van cheekywipes jammer!
deborah | 11/04/2018 12:06
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Perfect
Ik heb 2 zakjes, voor als er eentje in de wasmachine zit. Hier geen naden die lossen, ik gebruik ze intussen al 6 maanden dus al veel gewassen.
Ik vind de rekker heel handig. Je kan de luiers mooi verzameld in het net in de wasmachine leggen en de luiers komen er tijdens het wassen allemaal mooi uit.
Ik ben heel tevreden
Els | 10/02/2020 22:24
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)