Product beoordelingen voor Popolini doos inlegvlies

Schrijf uw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Huidige beoordelingen
Gaat lang mee
Deze inlegvliesjes gaan langer mee dan de Disana-variant. Ze doorstaan moeiteloos enkele wasbeurten, blijven even sterk en gaan niet pluizen.
Kelly | 5/01/2015 10:55
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (2/0)
vliesjes
Ik knip ze ook in 2 maar dan geraken ze wel tussen het rubber van de wasmachine en worden ze niet goed meegewassen (en gooi ik ze dan toch maar weg..). Eigenlijk is het dan toch beter om ze volledig te laten.
Kelly | 1/10/2015 16:08
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Popolini vs Disana
Ik was initieel niet zo tevreden met dit merk, tot ik merkte dat de Disanavariant in mijn nieuwe wasmachine kapot werd gewassen in tegenstelling tot deze van Popolini. Voor mij het beste bewijs van de stevigheid van deze vliesjes.
Het formaat vind ik niet zo heel praktisch, ik moet ze vouwen om te laten passen - iets wat niet nodig is bij Disana. Knippen is niet aan mij besteed. De vliesjes voelen dubbel gevouwen zachter aan dan in een enkele laag en daarom verkies ik toch maar het vouwen.
Angelic | 28/10/2015 0:55
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Reuzegrote inlegvliesjes
Sterk, kunnen makkelijk enkele keren gewassen worden. Soepel en relatief zacht. Ideale lengt maar wel heel breed.
Els | 23/12/2015 19:40
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
stevig inlegvlies
Zeer tevreden over dit stevig en groot inlegvlies van popolini. Is ideaal voor wat grotere kindjes( zl is nu 18 maand) bedekt heel de luier en blijft stevig zelfs na verschillende keren wassen.
Katrien | 10/03/2017 21:53
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Onaangenaam aanvoelen.
Helaas hier geen zo'n goede ervaring, ik vind ze niet aangenaam voelen en al zeker niet als je ze dan vergelijkt met die van Disana.

Zoals omschreven, het zijn vliesjes, zo voelen ze ook aan. Sterk zijn ze inderdaad wel, maar ik koos voor wasbare luiers voor het aangename gevoel, niet voor de stevigheid.
Evelyne | 3/05/2017 21:33
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Stevig, gaat lang mee
Ik probeerde al veel verschillende merken van inlegvliesjes, en dit is één van mijn favorieten. Ze overleven een paar wasbeurten, scheuren niet, en geven geen problemen in de wc.
Ze zijn vrij groot, toen mijn zoontje kleiner was knipte ik ze in 2, nu vouw ik ze, en na een wasbeurt hoeft dat meestal zelfs niet meer.
Amy | 3/10/2017 17:11
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Stevig, wasbaar en ideaal formaat!
We hebben bij het starten met de wasbare luiers deze inlegvliesjes en de vliesjes op rol vergeleken, en zonder twijfel: deze zijn de beste!
Ze zijn makkelijk van formaat, stevig, en komen na wassen even stevig en glad uit de wasmachine. Een aanrader!
Heleen | 26/03/2018 9:28
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)