Nieuwe consulente uit het Antwerpse. Welkom Jelse!

Jelse consulent Klein SpookJelse Coulier uit Edegem is mama van 3 meisjes: Fran (2015), Ida (2016) en Lenn (2018). 

Waarom duurzaam? Er is zoveel afval en verbruik van moeilijk afbreekbare materialen. Ik probeer daarom mijn steentje bij te dragen. Ook voor de toekomst van onze 3 meisjes probeer ik waar het kan zo bewust mogelijk te leven.

Wanneer gestart met wasbaar en welke luiers gebruik je? Wij zijn gestart vanaf week 2 dat Fran (de oudste dus) geboren is. Dit met al af en toe is een luier en te zien wat ons beviel. Dan zijn we verder gegaan met close pop in voor de crèche en mijn man en ik op strikluiers. Bij Lenn heb ik milovia leren kennen en ben hier ook wel helemaal fan van geworden.  Vooral de droogtijd is echt bangelijk.  

Waarom consulente bij Klein Spook? Ik wil mensen informeren over herbuikbare materiaalen en dat ze het ook niet altijd moeten toepassen als het even te veel is. Elke luier / maandverband minder is een wegwerp uitgespaard. Ik heb het gevoel dat veel mensen al wel eens gehoord hebben van herbruikbare luiers / maandverband maar dat daarbij blijft. En klein spook ja die verkopen niet zomaar elke luier en elk maandverband . Die kijken daar dan ook weer naar waar en hoe wordt die geproduceerd. 
 
Wil je contact opnemen met Jelse? Dat kan via jelsecoulier@kleinspook.be. Een overzicht van alle consulenten vind je hier
Plaats uw commentaar