Leen Francis (Berendrecht) wil wasbare luiers meer bekend maken

Klein Spook Leen FrancisLeen Francis uit Berendrecht is mama van Elise (°2015) en Ella (°2018) is er klaar voor. Ze gaat de uitdaging aan om wasbare luiers bekender te maken in het Antwerpse.

Waarom duurzaam? Toen ik bij ons 2e meisje eerst gestart was met wegwerp luiers vond ik het best confronterend om elke week zo een enorm zware zak vol met luiers aan het straat zetten.  Elk beetje helpt om een verschil te maken.

Wanneer gestart met wasbaar en welke luiers gebruik je? Bij ons eerste meisje had er er jammer genoeg veel te laat van gehoord, en zag ik toen door het bos de bomen niet meer, dus heb ik nooit de stap durven maken. 

Bij onze 2e meid heb ik me er al snel in beginnen verdiepen, ze kreeg al van wegwerp vochtige doekjes rode billetjes, dus al snel wasbare billendoekjes beginnen te gebruiken, hierdoor was de stap naar wasbare luiers al veel minder groot.  
Ik gebruik eigenlijk veel soorten luiers.  Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar 2delige, maar om het makkelijker te maken voor de opvang en partner heb ik ook veel SIO, en als aanvulling op men voorraad om wat reserve te hebben,  heb ik nog enkele hydrofiele doeken die ik tot luier vouw...
 
Waarom consulente bij Klein Spook? Omdat ik zelf bij mijn eerste niet bekend was met wasbare luiers, wil Ik wil wasbare luiers meer bekend maken. En mensen helpen in hun keuze, dat ze niet zoals ik veel te lang wachten met de stap te maken. 
 
 

Wil je onze andere consulenten leren kennen? Kijk eens op onze consulentenpagina!

Plaats uw commentaar