Kan ik met ecocheques betalen?

Elektronische ecocheques bij Klein SpookJawel, bij Tante Rosa kan je met elektronische ecocheques betalen.

Elektronische ecocheques?

Zowel met de kaart van Edenred, Monizze als die van Sodexo kan je gewoon online betalen in onze webshop. Je vindt de logo’s van deze drie bedrijven tijdens het online betalen van je bestelling. Let op: iedere uitgever van ecocheques heeft zijn eigen werkwijze:

-          Edenred: bij de betaling moet je PAN (19 cijfers) en CVC (3 cijfers) ingeven. Die gegevens vind je gewoon op je kaart zelf.

-          Monizze: hier geef je je inloggegevens van Monizze in, meestal is dat een telefoonnummer en je wachtwoord.

-          Sodexo: hier moet je een aantal stappen doorlopen op de Mysodexo.be portal eer je kan betalen:

o   Op die portal maak je een login aan

o   Vervolgens activeer je je kaart voor online betalingen.

Er gaat enige tijd over voor dit allemaal in orde is, doe dat dus voor je bij ons aan je bestelling start. Tijdens de betaling met Sodexo zal je ook je identiteit moeten bevestigen door een sms-code die je op je mobiele telefoon zal ontvangen. Zorg er dus voor dat je bij de bestelling die telefoon bij de hand hebt die je op bij Sodexo registreerde.

Belangrijk: Als je niet voldoende geld op je ecocheque-rekening hebt, kan je eerst een stuk betalen met je ecochequeskaart, en daarna de rest van de betaling doen via een andere methode.

Retours

Let op: we kunnen geen geld teruggeven bij retours van bestellingen die met ecocheques werden betaald. In geval van een retours, kan je wel een cadeaubon krijgen of je spullen ruilen voor andere producten.

We aanvaarden geen papieren ecocheques meer.