Kan ik met ecocheques betalen?

Jawel, bij Klein Spook en Tante Rosa kan je met ecocheques betalen.

Hoe ga je te werk?

Je komt de spullen oppikken en je betaalt bij ons ter plaatse. Daarvoor duid je in de webshop, op het einde van je aankoop, in het veld 'Ecocheques: bedrag in euro' aan hoeveel ecocheques je gaat gebruiken. We maken een afspraak voor de afhaling, en je brengt gewoon de ecocheques mee. Hier vind je ons.

We hebben een betaalterminal zodat je ook met elektronische ecocheques kan betalen.

Je kan de spullen niet oppikken en wil ze laten verzenden. Daarvoor ga je op dezelfde manier te werk. Je duidt in de webshop, op het einde van je aankoop, in het veld 'Ecocheques: bedrag in euro' aan hoeveel ecocheques je gaat gebruiken. Je bezorgt ons de ecocheques per post. Je kan ze sturen naar Elisabeth De Vos, Klein Spook, Parklaan 80, 9000 Gent. Gelieve ook te vermelden over welke bestelling het gaat. Zodra we de ecocheques ontvangen hebben, gaat je pakje op de post. We raden aan om de ecocheques aangetekend te versturen. Voor de zekerheid.

Elektronische ecocheques

Hier bij ons in Gent kan je met elektronische ecocheques betalen. Dat kan via onze betaalterminal. Als je EDENRED hebt, kan je ook online betalen. Voorwaarde is wel dat het volledige bedrag beschikbaar is op de kaart. Monizze en Sodexo hebben nog geen oplossing voor online betalingen.
 
Met andere woorden kunnen de elektronische ecocheques enkel gebruikt worden bij afhalingen bij ons thuis in Gent. Op onze blog lees je er meer over.

Afhaalpunten

Let op. Als je je bestelling afhaalt in een afhaalpunt kan je daar niet ter plaatse met de ecocheques betalen. Ze zijn enkel afhaalpunt en werken met een andere kassa. Pas als de ecocheques bij Klein Spook arriveren, versturen we het pakket naar het afhaalpunt.

Niet teruggeven

We kunnen niet teruggeven op de echocheques, je kan wel het restbedrag aanvullen met een andere betalingswijze.