Kan ik met ecocheques betalen?

Jawel, bij Klein Spook en Tante Rosa kan je met ecocheques betalen.

Hoe ga je te werk?

Je komt de spullen oppikken en je betaalt bij ons ter plaatse. Daarvoor duid je in de webshop, op het einde van je aankoop, in het veld 'Ecocheques: bedrag in euro' aan hoeveel ecocheques je gaat gebruiken. We maken een afspraak voor de afhaling, en je brengt gewoon de ecocheques mee. Hier vind je ons.

We hebben een betaalterminal zodat je ook met elektronische ecocheques kan betalen.

Je kan de spullen niet oppikken en wil ze laten verzenden. Daarvoor ga je op dezelfde manier te werk. Je duidt in de webshop, op het einde van je aankoop, in het veld 'Ecocheques: bedrag in euro' aan hoeveel ecocheques je gaat gebruiken. Je bezorgt ons de ecocheques per post. Je kan ze sturen naar Elisabeth De Vos, Klein Spook, Parklaan 80, 9000 Gent. Gelieve ook te vermelden over welke bestelling het gaat. Zodra we de ecocheques ontvangen hebben, gaat je pakje op de post. We raden aan om de ecocheques aangetekend te versturen. Voor de zekerheid.

Elektronische ecocheques

Hier bij ons in Gent kan je met elektronische ecocheques betalen. Dat kan via onze betaalterminal. Als je EDENRED hebt, kan je ook online betalen. Je vult dan niet het ecocheques veld in in het winkelmandje, maar je kiest 'betalen via Edenred ecocheques' op de betaalpagina bij de afhandeling van je bestelling. Je wordt doorverwezen naar de website van Edenred. Als je niet voldoende geld op je Edenred-rekening hebt, kan je daarna de rest van de betaling doen via een andere methode. Pas als je volledige bestelling betaald is, gaat het geld van je Edenred-rekening. 

Afhaalpunten

Let op. Als je je bestelling afhaalt in een afhaalpunt kan je daar niet ter plaatse met de ecocheques betalen. Ze zijn enkel afhaalpunt en werken met een andere kassa. Pas als de ecocheques bij Klein Spook arriveren, versturen we het pakket naar het afhaalpunt.

Niet teruggeven

We kunnen niet teruggeven op de echocheques, je kan wel het restbedrag aanvullen met een andere betalingswijze.