Kan ik een cupparty organiseren?

Tja, een cup party, we zouden het ook cupperware of cupperdare kunnen noemen. Ringt er al een belletje wat we ermee bedoelen? 

En ja, je kan er eentje organiseren. Wij verzorgen hem met plezier.

Want laten we eerlijk wezen. Er bestaat nog heel wat taboe rond de wasbare maandverbanden en menstruatiecups. We merken dat als we op een beurs staan. Mensen pakken zeer enthousiast de kleurige cupjes vast en zetten ze dan rap weer terug als ze horen waarvoor het dient. Tot je wat uitleg geeft. 

Daarom ook dat we aanraden om eens een infosessie te volgen. Of - nog leuker - zelf een cup party bij je thuis te organiseren. Breng wat vrouwen en meisjes samen, voor een gezellig avondje cuppen. Een consulente van Tante Rosa wijdt je in in de geheimen van wasbaar maandverband, inlegkruisjes en menstruatiecups. Je mag alles eens betasten en bevoelen en ondertussen ongeneerd vragen stellen. Het wordt sowieso een leuke avond. En die schrik voor dat cupje ben je zo kwijt.

Praktisch

Het is de bedoeling dat je als gastvrouw minimum 8 vrouwen samenbrengt bij je thuis. We spreken een datum af en dan komt er een consulente bij je vertellen over de cups en maandverbanden. De sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Er is zeker geen aankoopsverplichting en de avond is gratis.
 
Het is mogelijk om dezelfde avond te bestellen, maar het is helaas voor onze consulente niet mogelijk om de spullen de avond zelf al mee te hebben (het is te moeilijk voorspellen wat, we hebben ondertussen al heel wat kleurtjes en modellen). Maar je kan samen met de consulente de bestelling ingeven via de webshop. We zullen de spulletjes dan (zonder verzendingskosten) opsturen naar de gastvrouw.
 

Interesse?

Stuur een mailtje naar elisabeth@tanterosa.be. Laat ook even weten in welke gemeente je woont. Zo weten we welke consulente we op je afsturen.