Kan ik een consulent van Tante Rosa ontmoeten?

Gratis advies bij één van onze consulenten

Lijkt het je wat, wasbaar maandverband en menstruatiecups maar twijfel je nog welk model, of heb je toch nog wat overtuiging nodig, dan kan één van onze consulenten je helpen. De consulenten hebben zelf een demosetje met verschillende types inlegkruisjes, maandverband en menstruatiecups, ze kennen de producten en hebben zelf ervaring. Je kan terecht bij:

Organiseer eens een cup party

Breng wat vrouwen en meisjes samen, voor een gezellig avondje cuppen. Een consulente van Tante Rosa wijdt je in in de geheimen van wasbaar maandverband, inlegkruisjes en menstruatiecups. Je mag alles eens betasten en bevoelen en ondertussen ongeneerd vragen stellen. Het wordt sowieso een leuke avond. En die schrik voor dat cupje ben je zo kwijt. Hier lees je er meer over.

Privéconsult

Onze infosessies en cup party's zijn een aanrader: we geven er alle basisuitleg over cups en maandverbanden, tonen alle soorten en modellen. Deze infosessies zijn gratis. Wil je een privéconsult, dan kan dat bij een consulent, zij kan daarvoor 20 euro aanrekenen. Die 20 euro krijg je terug wanneer je achteraf bij Klein Spook bestelt.