Ine uit Asse (Vlaams Brabant) wil geen ton wegwerpluiers per kind produceren

Wist je dat we ondertussen 13 Klein Spook-consulenten hebben? In dit geval een geluksgetal. We stellen deze fantastische dames de komende weken één voor één aan je voor. Vandaag is Ine aan de beurt. Ine Renson uit Mollem (Asse) is mama van N. (°2014) en W. (°2016)

Waarom duurzaam? Omdat ik het niet over mijn hart krijg om mijn kinderen elk 1 ton afval aan wegwerpluiers alleen te laten produceren... Wat we kunnen vermijden, proberen we te vermijden!

Wanneer gestart met wasbaar en welke luiers gebruik je? Bij N. zijn we gestart als ze 2 maanden oud was. Ik had eventjes last van drempelvrees, maar was vrij snel verkocht eens we geroutineerd waren. Bij haar gebruikte ik vooral Bamboozles (met Flip overbroekjes) en een paar Close Pop-In's. Bij W. wou ik meteen na zijn geboorte starten, maar hij heeft ons verrast door er op exact 37 weken al te willen zijn. Daardoor zat hij vanaf dag 3 in wasbare luiers. Bij hem gebruik ik ongeveer evenveel Bamboozles (met overbroekjes van Flip, Anavy en Bamboolik) als Close Pop-In's. Voor de nacht gebruik ik een Bamboozle met nog een extra stay-dry inlegger van Milovia en een boxer van Lulu Nature Dodo. 

Waarom consulente bij Klein Spook? Omdat ik zo enthousiast ben over de wasbare luiers en het fantastisch vind als ik mensen kan overtuigen om ook voor wasbaar te kiezen! Op die manier kan ook ik mijn steentje bijdragen om er weer een groenere wereld van te maken. 

Mailine@kleinspook.be

Plaats uw commentaar