Geboortelijsten

Op zoek naar een lijstje van vrienden of familie?

Klik op onderstaande link en vul de voor- en/of achternaam in van het kindje. Zet zeker iets in het gastenboek, mama en papa zullen dat zeker appreciëren.
zoek een geboortelijst

Kan ik zelf een geboortelijst leggen bij Klein Spook?

Absoluut. Klik hier om een voorbeeldlijstje te bekijken. Vul de naam van baby "Leonie" in en klik op zoeken. Klik daarna op "Bekijk website". Het lijstje van Leonie is ingesteld zonder beveiliging maar je kan ook opteren voor een beveiliging met wachtwoord.

Kijk maar eens rustig rond want je zal merken dat dit eigenlijk een gepersonaliseerde babywebsite is met een gastenboek, een eigen blog, fotoalbums en natuurlijk de geboortelijst.

Hoe ga je te werk? 

Geef het gewoon in via de webshop. Dan heb ik meteen een volledige lijst (inclusief je favoriete kleurtjes) en kan ik het makkelijk ingeven op geboortelijst.be.

Timing

We vragen je lijstje 1 maand voor de uitgerekende datum in te geven via de webshop.

Welke info heb ik nodig?

  • wat is de vermoedelijke geboortedatum?

  • mag ik de namen van de (beide) ouder(s)?

Bezorg me die informatie via een mailtje, vlak nadat je de bestelling hebt ingegeven. Zo weet ik ook dat je bestelling eigenlijk een geboortelijst is. Natuurlijk moet je die bestelling niet direct betalen. Je geeft 'betaling via overschrijving' in en dan rekenen we echt af als de baby drie maanden is en we de lijst afsluiten.

Lijst met aankoopverplichting

We werken met aankoopverplichting. Dat wil zeggen dat we de door jou gekozen spullen apart nemen. Ze zijn dan sowieso voor jou. Als ze niet gekozen werden door vrienden of familie, koop je ze zelf op het einde aan.

Kadobon

Er staat dan ook sowieso een 'kadobon' op de lijst. Mensen kiezen dan niet een specifiek product, maar geven het bedrag in dat ze willen geven. 

Bedankt voor de aandacht

Als de lijst afgesloten is, krijg je, als dank omdat we op je geboortekaartje mochten staan en extra aandacht krijgen voor onze site, een waardebon ter waarde van 5% van de aangekochte spullen. Let wel: bij een geboortelijst kan je niet genieten van andere kortingen.

Op het geboortekaartje

De naam en de geboortenaam kunnen we maar invullen als de baby effectief geboren is. Op dat moment stuur je me een mailtje en dan zet ik de lijst online. Je kan hier de geboortelijst vinden: http://klein-spook.geboortelijst.be/voornaam. Achter de laatst 'slash' komt de voornaam van je kindje.

Bij het afsluiten van de lijst

  • Als je besluit om de lijst af te sluiten, als de lijst volledig gekocht is, of sowieso na drie maanden, krijg je van ons je geboortecadeau: een bon ter waarde van 5% van het totale bedrag dat er van je lijst gekocht werd. Dit als dank omdat we op je geboortekaartje mochten staan en de extra aandacht die we kregen. We vinden het trouwens heel fijn om het geboortekaartje te krijgen.

  • We maken dan ook een totaalfactuur die je eventueel kan gebruiken voor de subsidies.

Benieuwd naar dit alles? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Hier vind je ons

Meer dan luiers

De ervaring gebiedt ons te vertellen dat luiers niet altijd het meest populaire babycadeau zijn. Vooral de 'nonkels en tantes' en verre kennissen vinden het meestal een nogal praktisch cadeau en eigenlijk ook wel een beetje raar. Misschien is een mix een goed idee? Daarom raden we een lijst bij deze toffe winkels aan: Mammies&Pappies,  Mic Mac Minuscule met tweedehands producten en Zonnehoed. Zij geven je de meest fantastische uitleg, hebben mooie, eerlijke en ecologische producten. En jawel, je kan er luiers van Klein Spook op de geboortelijst zetten. 

 

Geboortelijst Mammies Pappie Klein Spook

 Zonnehoed

Onze vrienden van hierboven zijn stuk voor kraks in het samenstellen van geboortelijsten, maar ze weten ook wel wat over wasbare luiers. Eigenlijk zijn het onze mini-consulenten, of extra-consulenten. Trots dat we met hen mogen samenwerken.

MIC MAC MINUSCULE 

Jona van Mic Mac Minuscule, miniconsulente bij Klein SpookJona, oprichter van Mic Mac Minuscule en mama van Aaren (2016) en Hasse (2013)

Waarom duurzaam? Op dit moment is onze voetafdruk in Europa zo'n 4 keer groter dan onze aardbol aankan. En omdat we natuurlijk geen 4 aardbollen hebben :-), willen we als gezin ons steentje bijdragen. Eerst persoonlijk door zelf te gaan voor wasbare luiers, minder vlees, zoveel mogelijk tweedehands kopen,... Sinds 1,5jaar ook door onze Mic Mac Minuscule tweedehands geboortelijsten met de wasbare luiers van Klein Spook. 

Wanneer gestart met wasbaar en welke luiers gebruik je? Gestart bij de geboorte van Hasse in 2013, toen met Little Lamb all-in-ones. Jammer genoeg na een jaar of 2 afgehaakt wegens lekken (jammer dat ik me toen heb laten ontmoedigen door minder kwalitatieve consoorten). Bij de geboorte van Aaren het wasbaar luieren terug opgepikt, deze keer met een combinatie aan luiers: bamboozles met popolini popowrap voor lange periodes (mega grootste fan hier!!), close parents pop-ins voor de snelle, gemakkelijke optie en totsbots voor wat tussenin. Bij Hasse gingen we nog vaak voor wegwerp op verplaatsing, maar tegenwoordig gaan we zo goed als all-the-way :-). 

Waarom samenwerken met Klein Spook? Onze Mic Mac Madammen zijn wat atypische mini-consulenten bij Klein Spook. We willen ouders-in-spé die kiezen voor een tweedehands geboortelijst bij Mic Mac Minuscule ook warm maken vor herbruikbare luiers. Vaak zijn dit koppels die nog maar hun eerste stapjes in een duurzamere levensstijl zetten. Door hen behapbaar en kort toe te lichten welke eenvoudige systemen van wasbaar luieren er bestaan, overtuigen we ook vele semi- tot non-believers tot een groenere babypoep. We worden er echt eerlijk gewoon blij van om jonge ouders te kunnen aanspreken met een tweedehands geboortelijst mét wasbare luiers. Dat zijn bijna met zekerheid mensen die (minstens vanaf dat moment) een duurzame switch maken en daar doen we het allemaal toch voor ?!