Elke uit Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen): "In mijn leven staat duurzaamheid centraal."

Elke Brosens Klein SpookWist je dat we ondertussen 13 Klein Spook-consulenten hebben? In dit geval een geluksgetal. We stellen deze fantastische dames de komende weken één voor één aan je voor. Vandaag Elke Brosens uit Sint-Niklaas, mama van een plusdochter (°2006) en 2 zonen (°2010 en °2013)

Wanneer gestart met wasbaar en welke luiers gebruik je? Pas met de eerste zoon zijn we begonnen met wasbaar. Eerst overdag, maar helaas werkte onze opvangplaats niet echt mee. Dus werd dat na een tijdje enkel 's nachts of wanneer we thuis waren. De 2de zoon had een zeer gevoelig huidje en dus was wasbaar perfect voor zijn billetjes, hij heeft dan ook bijna altijd rond gekropen en gelopen in een wasbaar luierkontje. Niet onmiddellijk na de geboorte, we zijn gestart wanneer hij ongeveer 6 maanden was. Voor 's nachts hebben we een voorkeur voor totsbots of lulu dodo met een extra bamboo of hennep inlegger, die bamboo luiers zijn echte slurpers! Met de overbroekjes van lulu of van popolini. Overdag gebruikten we veelal de totsbots met een een fleece inlegger om de billetjes droog te houden en een overbroekje van popolini.

Waarom consulente bij Klein Spook? Mijn kindjes zijn inmiddels uit de luiers, maar ik hou ervan om mijn kennis door te geven aan andere ouders. In mijn leven staat duurzaamheid centraal en wasbaar hoort daar uiteraard bij!

Mailelke@kleinspook.be

Plaats uw commentaar