Elisabeth, eigenaar van Klein Spook: geshockeerd door de massa afval dat ons zoontje veroorzaakte

Elisabeth De VosEn ja, ook in ben Klein Spook, ook wel Groot Spook genoemd. Mijn naam: Elisabeth De Vos en ik ben de mama van Warren (°2006) en Renée (°2009).

Waarom duurzaam? Onze wereld is te belangrijk om zomaar kapot te laten gaan. We moeten doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat onze kinderen ook nog een mooie plek hebben om te leven.

Wanneer gestart met wasbaar en welke luiers gebruik je? Na de geboorte van Warren waren José en ik geshockeerd door de massa afval dat ons klein mannetje produceerde: 1 vuilniszak per week stinkende pampertjes. We hebben een lading van 30 strikluiers besteld en bij Warren geen andere luiers gebruikt. Tijdens de luierperiode van Renée zijn we met Klein Spook gestart, dus veel testluiers in huis, maar onze favoriet bleef de strikluier.

Waarom gestart met Klein Spook? Het begon met info geven bij de MilieuAdviesWinkel hier in Gent, het werd een bijberoep en algauw een fulltime job. Omdat we dit geweldig alternatief voor de wegwerppamper bekender willen maken, maar ook omdat het zo tof is om jonge ouders te onmoeten die net als ons bekommerd zijn om de wereld van hun kinderen.

Mailelisabeth@kleinspook.be

 

Plaats uw commentaar