RSS

Blog berichten van '2022' 'april'

Ontdek de shampoobars en zeep van Wondr

Wondr is een jong Belgisch bedrijf dat shampoobars en zepen maakt. Ze hebben ondertussen een vrij uitgebreid gamma. Ze komen steeds met nieuwe producten. En wij dus ook. Naast de shampoo barsshower barsshaving bars en facewash, zijn er nu ook accessoires en - extra leuk - cadeauverpakkingen. Ideaal om een lekker geurend, lokaal, duurzaam én  afvalvrij cadeau te geven. Oh ja, en bekijk zeker ook eens de magnetisch bar houder om de vaste zepen slim aan je douchescherm te hangen.

Populairste inlegvlies

Wat is onze populairste inlegvlies? Het zijn zonder twijfel de rollen van Disana. Een echte favoriet in onze webshop. Wat is nu het verschil tussen de inlegvlies op rol en die in de dozen? Je hebt rollen van Disana en Popolini, die zijn in cellulose. Dikker, een paar keer te wassen in de wasmachine en wat absorberend. Je hebt ook dozen met viscose vliezen: dunner, vaker te wassen in de wasmachine, sterker en niet absorberend. Daarom raden we de rollen aan bij vloeibare stoelgang en de dozen bij vaste stoelgang.

Over het hoe en wat van inlegvlies lees je meer op onze website.

Duurzaamheid en consumptie

Wie vult onze enquête in over consumptiegedrag sinds corona en de stijgende prijzen? Heeft dat effect op je kijk op duurzaamheid? We zijn benieuwd naar jullie antwoorden. 

Corona, stijgende prijzen... Heeft alles wat we de laatste tijd meemaken je consumptiegedrag veranderd? Koop je nu duurzamer? Of net niet. We willen graag jullie mening horen over duurzame consumptie, en zetten daarom een enquête klaar. Ze invullen duurt maar 3 minuten. De resultaten krijg je in onze volgende nieuwsbrief.

De link naar de enquête: https://nl.surveymonkey.com/r/Z7GKL6R

Reusable Nappy Week 2022: 15% korting

RNW2022Van 24 april tot 1 mei is het Reusable Nappy Week. De naam is veranderd, vroeger heette het Real Nappy Week. Het concept blijft hetzelfde: een week lang wordt er wereldwijd extra aandacht gegeven aan wasbare luiers. 

Wij geven heel de week 15% korting* op al onze producten.

Gebruik de kortingscode RNW2022! 

Je kan zoals gewoonlijk ook met ecocheques betalen. De actie geldt voor alle producten op kleinspook.be: de wasbare luiers en toebehoren, maar ook voor bijvoorbeeld de menstruatieproducten, de nieuwe zonneproducten van Naïf en de solid bars van Wondr.

De actie gaat in op middernacht, de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 april en stopt op middernacht, de nacht van zondag 1 op maandag 2 mei.

*Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen en kan niet gebruikt worden voor geboortelijsten en huurpakketten. Het geldt enkel op producten die voorradig zijn en kan niet gebruikt worden met terugwerkende kracht voor vroegere bestellingen.

15% korting met de kortingscode RNW2022!