Klein Spook is gesloten van 1 tot 31 juli. Bestel nu alvast je luiers voor de zomer
RSS

Blog berichten van '2021' 'mei'

Een maand gesloten in juli

Klein Spook en Tante Rosa sluiten in juliIn juli doen we iets dat we nog nooit eerder deden. We nemen vakantie en sluiten onze webshops, en dat een volledige maand lang. Concreet is het niet mogelijk om te bestellen en ook mailtjes worden een maand lang niet beantwoord of bewaard. 

We bereiden ons wel goed voor. We hebben een flinke stock op voorraad, zodat je nu al kan bestellen wat je nodig hebt en ook in augustus zullen we meer dan paraat staan met massa's luiers, maandverband en advies.

Eerlijik, het is een beetje griezelig om deze beslissing te nemen. En minstens even spannend om het jullie te laten weten. Webshops sluiten meestal nooit. Maar we voelen dat een maandje focus op ons gezin ons deugd zal doen. Op de planning: vakantie in eigen land en een weekje met de kleine Yemi.

Foto: Nimsa Photography

Gezond verstandig en duurzaam ondernemen

Gezond VerstandigDuurzaamheid staat volop in de kijker.

Door diverse initiatieven als ‘mei plasticvrij’, bijvoorbeeld, en omdat steeds meer consumenten inzien dat het zo niet verder kan.

Ook de pers besteedt meer aandacht aan duurzame initiatieven. We vonden dan ook wat fijn dat een gespecialiseerde site als Gezondverstandig.be ons in de kijker zet met een artikel over onze filosofie rond informeren en adviseren.

Je leest het volledige artikel hier