RSS

Blog berichten van '2020' 'augustus'

Maak kennis met Isabel, onze nieuwe consulente uit Mechelen

Isabel, consulente Klein SpookOns team is een consulente rijker. Maak kennis met Isabel, onze nieuwste consulente voor de regio Mechelen. Isabel Van Bergen uit Muizen is mama van Kobe (2016) en Stella (2018)

Waarom duurzaam? Dat is stap voor stap gegroeid bij ons, een beetje parallel aan onze levensloop. We hebben bio-ecologisch gebouwd en toen er dan kindjes kwamen hebben we ook daar gekeken hoe we ons steentje konden bijdragen aan een vergroening van onze levensstijl zonder dat we hierbij moesten inboeten op comfort.

Wanneer gestart met wasbaar en welke luiers gebruik je? Overdag Totsbots bamboozles met overbroekjes van Totsbots en Popolini. ’s Nachts zweer ik bij de luiers/superslurpers van Anavy met optrekbroekjes van Lulu of Anavy. Ik ben er vanaf dag 1 mee gestart toen Kobe geboren is. We hebben de chance gehad dat ook onze omgeving (ouders, schoonouders, opvang) hiervoor openstond en na uitproberen is alles ook door hen goed bevonden!

Waarom consulente bij Klein Spook? Ik ben zelf al enige tijd tevreden klant van Klein Spook en ik sta ook helemaal achter hun filosofie. In het Mechelse zijn er tot nu toe nog geen consulenten van Klein Spook, maar in onze streek wonen meer en meer jonge gezinnen die zeker en vast openstaan voor wasbaar. In mijn vriendenkring ben ik vaak het aanspreekpunt voor dat soort vragen en ik zet daarom nu graag een stapje verder als consulente van Klein Spook.

Je kan Isabel bereiken via e-mail: isabelvanbergen@kleinspook.be

 Hier vind je een overzicht van al onze consulenten

Hoe was je wasbare luiers

De vraag waar je aan denkt bij wasbare luiers. Sofie van de blog Tussen dromen en leven geeft je een kijkje in haar wasroutine