RSS

Blog berichten van '2020' 'juli'

Vakantie: Klein Spook blijft open

Vakantie Klein SpookKindjes worden het hele jaar geboren.

Ook in de vakantie!

Dus Klein Spook blijft paraat.

José en ik (Elisabeth) nemen wel een paar weken vakantie in eigen land, maar we worden professioneel bijgestaan door onze grote spoken Lies, Maaike, Nathalie en Yoke.

Zij helpen je verder. 

Nieuwe dozen van Cheeky Wipes

Nieuwe dozen Cheek WipesOok Cheeky Wipes evolueert. De handige kits met billendoekjes hebben vernieuwde dozen. Het deksel sluit beter af met 4 klepjes, de dozen zijn steviger, het wasnetje hangt beter vast en er is nu - zoals je ziet hiernaast - een deurtje bovenaan. 


De oude kits en dozen verkopen we uit en staan - jawel - in onze outletmap

Ooit aan wasbaar maandverband gedacht?

Ooit aan wasbaar maandverband gedacht?We stellen de vraag niet zomaar. We merkten dat veel mensen tijdens de coronacrisis zijn overgestapt op wasbaar maandverband en menstruatiecups. Is het het besef dat we niet verder kunnen leven op dezelfde manier? Of hadden de mensen meer tijd om zich eens te oriënteren? Hoe dan ook, het doet ons enorm plezier. 


Pijnlijker vinden we al die wegwerpmondmaskers. We zien ze op de grond liggen op weg naar huis (zeker als we langs bushaltes en het station passeren). Dat terwijl er zoveel mooie wasbare mondmaskers zijn. Er is toch nog werk aan de winkel.

Klein Spook ruimt op. Check onze OUTLET

Klein Spook ruimt opOns gamma is in constante evolutie. We zijn er bijzonder kritisch over. Enerzijds willen we een breed aanbod. Anderzijds willen we dat jullie er gemakkelijk jullie weg in vinden. Simpel: wij selecteren per type de beste luiers. Jullie kiezen of jullie liever voor katoen of bamboe gaan, voorgevomd of net niet en, natuurlijk, de printjes. Dat betekent dat soms merken en luiers ons assortiment verlaten, terwijl er nieuwe bijkomen. Vandaag houden we een grote opruimactie en verkopen heel wat spullen uit aan mooie kortingsprijzen, zoals Bumgenius, Charlie Banana, Hamac en WeeCare. Check zeker onze outletmap!