Klein Spook is gestopt. Met onze webshop Tante Rosa doen we wel nog voort.
Bezoek ons voortaan op tanterosa.be met dezelfde login

 

Voor wasbare luiers kan je hier terecht.

RSS

Blog berichten van '2019' 'mei'

Filmpje: Wat is een niet-voorgevormde wasbare luier

Sofie De Middelaer van Tussen dromen en Leven vertelt wat een niet-voorgevormde wasbare luier is.

 

 

 

Welkom Yoke, onze nieuwe Brugse

Yoke Bondeel, consulent Klein SpookElke Dekempe is onlangs gestopt bij Klein Spook als consulente (wat niet wil zeggen dat ze geen ambassadeur meer is van de wasbare luiers). Yoke Bondeel uit Oedelem vervangt haar. Ze is mama van twee dochters (°2015 en °2019) en een zoon (°2017)

Waarom duurzaam? De keuze voor wasbaar vinden wij organisch en logisch, net zoals vele andere low-impact beslissingen die we dagelijks nemen in ons gezin.

Wanneer gestart met wasbaar en welke luiers gebruik je? Bij de geboorte van ons eerste dochter zijn we gestart met totsbots bamboozle en flexitots. Duurzame luiers die ondertussen al enkele luierkontjes hebben gediend. Overbroekjes van popolini, totsbots en rumparooz met velcro. Bij uitstapjes en in nood gebruiken we ook een hydrofiel luier met bamboe inlegger. Een luierwas in de zon kunnen ophangen, geeft ons altijd een voldaan en gelukkig gevoel.

Waarom consulente bij klein spook? Bij de oprichting van een ecologisch kinderopvanginitiatief (Groene Hazelaar) merk ik dat er nog veel ouders met vragen zitten over duurzame alternatieven. Na heel wat vrienden en familie te motiveren, ben ik enthousiast om ook jonge (groot)ouders te inspireren en informeren over de eindeloze pluspunten van wasbare luiers.
 
 
Hier kan je alle consulenten leren kennen
Welkom terug Noemie

Klein Spook NoemieKijk eens, wie er na een korte pauze terug consulent is bij Klein Spook en Tante Rosa: Noemie Weytens uit Waregem. Ze is mama van Alina (°2013) en Cesaar (°2017) en een zeer ervaren wasbare luier gebruiker en consulent. Zo blij haar terug in ons team te hebben.

Waarom duurzaam? Omdat het voor mij juist de vraag is, waarom niet? Het is logisch omdat duurzaam volledig overeenstemt met mijn gevoel en intuïtie.

Wanneer gestart met wasbaar en welke luiers gebruik je? Gestart bij Alina op 9 maand met pocketluiers overdag en 's nachts Lulu dodo met Popowrap overbroekje. Overdag zindelijk op 22 maand en 's nachts zindelijk op 4,5 jaar. Cesaar gestart op 3 dagen, nu gebruik ik Milovia met 1 inlegger en 's nachts Anavy luier met Popowrap overbroekje. 

Waarom consulente bij Klein Spook? Om nog meer ouders kennis te laten maken met wasbare luiers en hen bijstaan in de voor hun juiste keuze te maken. Omdat ik graag op die manier een steentje bijdraag aan het milieu.

Mailnoemie@kleinspook.be 

Maak kennis met al onze consulenten.