RSS

Blog berichten van '2015' 'oktober'

Nieuwe consulente Julie

We moeten jullie Julie nog voorstellen, onze nieuwe kracht in Antwerpen. Ze zal - samen met José - de infosessies in Expertisecentrum Kraamzorg de Kraamvogel en bij Mammies&Pappies verzorgen en je kan bij haar terecht met al je vragen over de luiers. Zelf gebruikt ze donderdag 1 jaar de luiers (dan wordt Mila 1 jaar, Hiep Hiep Hoera). Bovendien kan Julie ook meepraten BabyZindelijkheidsCommunicatie. Julie, welkom, zo blij dat je erbij bent. http://kleinspook.be/…/kan-ik-een-consulent-van-klein-spook…

Oeko-Tex label voor BumGenius

Cotton Babies, de Amerikaanse fabrikant van onder meer de populaire BumGenius luiers, is door de internationale Oeko-Tex organisatie gecertificeerd met het Oeko-Tex Standard 100 Class 1 label. Dat betekent dat deze onafhankelijke keuringsorganisatie erkent dat er in de producten van Cotton Babies geen substanties zitten die onveilig zijn voor kinderen.

Ouders zijn terecht bezorgd over de materialen waar hun kinderen mee in aanraking komen, en ook Klein Spook waakt bij de keuze van zijn leveranciers over duurzaamheid en veiligheid. Vandaar onze voorkeur voor natuurlijke materialen als wol, bamboe, hennep en bio-katoen. Producten die getest en goedgekeurd zijn door onafhankelijke keuringsorganisaties hebben daarom bij ons een streepje voor.

Cotton Babies kreeg meteen de hoogste, Class 1, keuring. Dat betekent niet alleen dat er geen schadelijke chemicaliën in de eindproducten zitten, maar dat de kleuren ook kleurvast zijn en niet vrijkomen wanneer een baby erop sabbelt en niet afgeven op de huid van de baby. De Oeko-Tex Standard 100 onderzoekt de materialen op niet minder dan 300 verschillende chemische stoffen waarvan geweten is dat ze gevaarlijk zijn voor jonge kinderen. Denk daarbij maar aan kankerverwekkende kleurstoffen, pesticiden of zware metalen.

Cotton Babies is trots op het behalen van deze cerficering en wijst er op dat een keuze voor hun luiers niet alleen een slimme keuze is voor minder afval en lagere kosten, maar ook voor veilige en duurzame producten. 

Tekst: José Delameilleure

Foto: www.nimsa.be

Wij zijn DOL op WOL

En opeens zijn ze daar, al die mooie producten van MaM. Vanaf nu in onze webshop: winter booties, hazel pants, shorties, body's met lange en korte mouwen en longies in alle kleuren. Allemaal in de mooie wol die we van MaM kennen. ♥♥♥ http://kleinspook.be/wolletjes

Nieuw: luieremmerzak Piriuki

Veel nieuwe printjes/kleuren van de Piriuki Night. En nog iets. We hebben nu ook hun luieremmerzakken met een rits onderaan. Handig om de luiers in de wasmachine te stoppen. http://kleinspook.be/piriuki

Een grote luieremmerzak met bovenaan een elastiek en onderaan een rits. De rits maakt het nog makkelijker om de luiers in de wasmachine te doen zonder je handen vuil te maken.

De elastiek past over de meeste vuinisbakken/emmers. De zakken zijn waterdicht en kan je makkelijk ophangen aan een handvat of deurklink.

Schrijf een product review en maak kans op een bon van 10 euro

NIEUW: vanaf nu maak je elke maand kans op een cadeaubon van 10 euro als je een product review schrijft. Zo'n productbeoordeling is handig voor de mensen die na je overwegen om die producten aan te schaffen. Hoe meer ervaringen we kunnen delen, hoe liever. Elke maand trekken we een willekeurige beoordeling die we belonen met een cadeaubon van 10 euro.