Angela uit Nederland: "Als je wasbaar wilt luieren moet je het vooral leuk vinden"

Angela Zwaard Klein SpookOnze allernieuwste kracht komt uit Nederland. Jawel! Angela Zwaard uit Vlaardingen (Zuid-Holland) is mama van Evelyn en Jocelyn (°2017)

Wanneer gestart met wasbaar en welke luiers gebruik je? Ik ben gestart met wasbaar luieren toen zij drie maanden waren en ik het zat was om dagelijks een zak vol riekende wegwerpluiers naar de container te slepen. Wegwerp leek zo makkelijk, maar het voelde niet goed meer en ik zocht naar een duurzamer en goedkoper alternatief. In die dagen begon ik mijn 'stash' met een grote stapel katoenen prefolds van Blümchen met Milovia overbroekjes. Later heb ik dit flink uitgebreid toen ik merkte hoe leuk het is om de kindjes een wasbare luier te geven. Die dikke luierkontjes en de mooie printjes zijn echt zo schattig! 

Waarom consulente bij Klein Spook? Klein Spook staat voor duurzaamheid en goeie service, en daar sta ik helemaal achter. Als je wasbaar wilt luieren moet je het vooral leuk vinden denk ik, en goeie service en eerlijke, kwalitatieve producten helpen daar ontzettend bij. Ik hoop dat ik als consulent andere ouders kan helpen om keuzes te maken die bij hun persoonlijke voorkeur en leefstijl passen. 
 
Plaats uw commentaar